19 April 2024

Direcția Fonduri Externe Nerambursabile din Ministerul Afacerilor Interne, Autoritatea de Management Afaceri Interne 2021-2027,  vă invită să participați la consultarea publică privind modelul Cererii de Finanțare Fonduri Europene Dedicate Afacerilor Interne 2021-2027.

Persoanele și instituțiile/organizațiile/structurile interesate pot transmite sugestii, propuneri sau comentarii privind modelul cererii de finanțare pe email dedicate@mai.gov.ro.  Având în vedere necesitatea finalizării procesului de realizare a aplicației informatice de gestionare a Programelor Naționale Afaceri Interne, am aprecia un feedback rapid, cel târziu până la data de 01 august 2022.

Modelul de formular va fi utilizat pentru a solicita finanțare nerambursabilă în cadrul tuturor apelurilor de proiecte aferente Programelor Naționale 2021-2027 Afaceri Interne, finanțate din Fondul azil, migrație și integrare, Instrumentul pentru managementul frontierelor și politica de vize și Fondul securitate internă. Beneficiarii eligibili pentru finanțare în cadrul programelor naționale sunt autoritățile publice centrale, autoritățile locale, organizațiile neguvernamentale/internaționale și instituțiile de învățământ/cercetare, cu atribuții/expertiză în domeniile aferente obiectivelor de politică ale fondurilor europene dedicate Afacerilor Interne.

CERERE-DE-FINANTARE-model-formular-draft1-4site

Vă mulțumim pentru cooperare,

Autoritatea de Management Afaceri Interne

Abonare buletin de știri pe email

Opțiune transmitere email *

politica de confidențialitate

Sari la conținut