23 May 2024

Consultare publică: Ghid specific apelul de proiecte AM31G – OS3.1 Suport temporar pentru persoane tolerate

publicat 6 februarie 2024 - editat 16 februarie 2024

LEGISLAȚIE, REGULIConsultare publică, transparență decizionalăFAMI 2021-2027 Fondul azil, migrație și integrare # # 161 afișări

Actualizare: Rezultat consultare publica ghid specific Am31G

Organismul Intermediar Fondul Azil, Migrație și Integrare, Inspectoratul General pentru Imigrări / MAI,  a elaborat versiunea preliminară a Ghidului specific aferente apelului AM31G – Suport temporar pentru persoane tolerate , în cadrul Programului Național 2021-2027 Azil, migrație și integrare.

Apelul AM31G va fi organizat de Organismul Intermediar Fondul Azil, Migrație și Integrare, Inspectoratul General pentru Imigrări / MAI – https://igi.mai.gov.ro/category/fami-2021-2027/.

Ghidul specific este aplicabil solicitanților care doresc să obțină finanțare în cadrul apelului de proiecte, precum și beneficiarilor și cobeneficiarilor, după caz, pentru care a fost aprobată finanțarea nerambursabilă. Regulile generale privind accesarea și implementarea proiectelor sunt stabilite prin Ghidul general.

Persoanele și instituțiile/organizațiile/structurile interesate sunt invitate să transmită sugestii, propuneri sau comentarii privind versiunea preliminară a Ghidului specific, exclusiv pe adresa de email oi.fami@mai.gov.ro.

Apreciem participarea dumneavoastră la consultarea publică prin transmiterea de propuneri/sugestii până la data de 16.02.2024, ora 16:00

Vă mulțumim pentru cooperare.

Documente în consultare publică:

Ghid specific AM31G- suport temporar pentru persoane tolerate

Anexa 1 Cerere de finantare AM 31G

Anexa_2_Grila_evaluare_admisibilitate_calitate_ponderi_apel

Abonare buletin de știri pe email

Opțiune transmitere email *

politica de confidențialitate

Sari la conținut