24 February 2024

Reuniunea Comitetului de Monitorizare FAMI-FSI – 11-13 decembrie 2019

publicat 6 ianuarie 2020 - editat 26 aprilie 2021

EvenimenteFondul Azil, Migrație și Integrare 2014-2020Fondul Securitate Internă - Frontiere Vize 2014-2020Fondul Securitate Internă - Poliție 2014-2020 # 396 afișări

Direcția Fonduri Externe Nerambursabile din Ministerul Afacerilor Interne a organizat reuniunea Comitetului de Monitorizare a Programelor naționale de sprijin din Fondul azil, migrație și integrare și Fondul securitate internă, în perioada 11-13 decembrie 2019, în mun. Constanța.

Membrii Comitetului de monitorizare FAMI-FSI sunt Direcția fonduri externe nerambursabile din MAI, în calitate de autoritate responsabilă FAMI-FSI, Direcția generală financiară din MAI, în calitate de autoritate delegată financiară,  Inspectoratul General pentru Imigrări, în calitate de autoritate delegată FAMI și Direcția generală mecanisme și instrumente financiare nerambursabile din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, în calitate de autoritate delegată FSI.

La reuniunea Comitetului de monitorizare FAMI-FSI, au participat membrii comitetului, precum și reprezentanți ai Comisiei Europene, ai Autorității de Audit și ai beneficiarilor proiectelor finanțate din FAMI-FSI, în calitate de invitați. În cadrul reuniunii, au fost prezentate și discutate stadiul programelor finanțate prin fondurile din domeniul afacerilor interne, principalele provocări întâmpinate și progresul proiectelor finanțate.

Evenimentul a inclus vizitarea unor obiective finalizate finanțate din proiecte FSI, implementate de Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, în jud. Constanța și jud. Tulcea, cu scopul creșterii vizibilității și promovării finanțărilor acordate prin fondurile europene dedicate afacerilor interne.

Agendă CM FAMI FSI 2019: Agenda CM 11 13 dec 2019 v4-final

Prezentare DFEN CM FAMI FSI 2019: ComMonitorizare PN FAMI FSI 2019 rev1

Abonare buletin de știri pe email

Opțiune transmitere email *

politica de confidențialitate

Sari la conținut