20 April 2024

Consultare publică: Ghid specific pentru apelul BV23A – Dezvoltarea cooperării consulare și a programelor de formare

publicat 28 februarie 2024 - editat 28 februarie 2024

LEGISLAȚIE, REGULIConsultare publică, transparență decizionalăIMFV 2021-2027 Instrumentul pentru managementul frontierelor și politica de vize # # # 78 afișări

Autoritatea de Management Afaceri Interne a elaborat Ghidul specific aferente apelului BV23A – Dezvoltarea cooperării consulare și a programelor de formare a personalului care contribuie la politica comună în domeniul vizelor și la cooperarea consulară, în cadrul Programului Național 2021-2027 Managementul Frontierelor și Vize.

Ghidul specific este aplicabil solicitanților care doresc să obțină finanțare în cadrul apelurilor de proiecte, beneficiarilor și cobeneficiarilor proiectelor pentru care a fost aprobată finanțarea europeană nerambursabilă.

Persoanele și instituțiile/organizațiile/structurile interesate sunt invitate să transmită sugestii, propuneri sau comentarii privind versiunea preliminară a Ghidului specific, exclusiv pe adresa de email menționată în pagina de contact.

Apreciem participarea dumneavoastră la consultarea publică  prin transmiterea de propuneri/sugestii până la data de 07.03.2024.

Vă mulțumim pentru cooperare,

Autoritatea de management Afaceri interne

Documente în consultare publică:

Abonare buletin de știri pe email

Opțiune transmitere email *

politica de confidențialitate

Sari la conținut