20 April 2024

Consultare publică: Ghid specific pentru apelul IS337A Consolidarea capacitații naționale pentru protejarea infrastructurii critice, inclusiv a spațiilor publice față de riscuri și incidente legate de securitate 

publicat 15 martie 2024 - editat 29 martie 2024

Fonduri europene dedicate 2021-2027 163 afișări

Rezultat consultare publica: Rezultat consultare publică Ghid Specific IS337A

Autoritatea de Management Afaceri Interne a elaborat Ghidul specific aferente apelului IS337A – Consolidarea capacitații naționale pentru protejarea infrastructurii critice, inclusiv a spațiilor publice față de riscuri și incidente legate de securitate, în cadrul Programului Național 2021-2027 Securitate Internă .

Ghidul specific este aplicabil solicitanților care doresc să obțină finanțare în cadrul apelurilor de proiecte, beneficiarilor și cobeneficiarilor proiectelor pentru care a fost aprobată finanțarea europeană nerambursabilă.

Persoanele și instituțiile/organizațiile/structurile interesate sunt invitate să transmită sugestii, propuneri sau comentarii privind versiunea preliminară a Ghidului specific, exclusiv pe adresa de email menționată în pagina de contact.

Apreciem participarea dumneavoastră la consultarea publică  prin transmiterea de propuneri/sugestii până la data de 28.03.2024.

Vă mulțumim pentru cooperare,

Autoritatea de management Afaceri interne

Documente în consultare publică:

Ghid Specific IS337A

Anexa 1 Cerere de finantare apel IS337A

Anexa_2_Grila_evaluare_admisibilitate_calitate_ponderi_4apel IS337A

 

Abonare buletin de știri pe email

Opțiune transmitere email *

politica de confidențialitate

Sari la conținut